Vakantiehuis Ermelo huren

Bent u op zoek naar een comfortabel vakantiehuis voor een vakantie in Ermelo?
Wij verzamelden de mooiste vakantiehuizen, bungalows, en chalets in de omgeving van Ermelo van bekende verhuurorganisaties.

Via onze zoekmachine bladert u door dit ruime aanbod.
Vind zo een verblijf die aan uw behoeften voldoet uit 132 vakantiehuizen rond Ermelo, particulier of op een vakantiepark.


×
huisje huren veluwe

Huisje-huren-veluwe.nl
Bosbeslaan 21 Ermelo

Contact bij voorkeur via email of het contactformulier.

Telefonisch contact: 06-15960484.

support@huisje-huren-veluwe.nl

Contact, privacy en algemene voorwaarden

Vakantiehuisje Ermelo
In het noorden van de Veluwe tussen Amersfoort en Harderwijk ligt het gemoedelijke dorp Ermelo. De vakantiehuizen in Ermelo liggen in een omgeving met bossen en heidevelden en zijn heerlijk rustig gelegen, maar een gezellige uitje naar bijvoorbeeld Harderwijk aan het Veluwemeer is ook mogelijk.
Uitjes nabij Ermelo
Dolfinarium Harderwijk

Een zeezoogdierenpark gelegen aan het Veluwemeer met dolfijnenshows, zeeleeuwenshows en walrussenshows.

Klimbos Garderen

Een klimbos, waar de hele familie kan klimmen tussen de boomstammen. Door een uniek zekersysteem waarbij je continu gezekerd bent, is dit het veiligste klimbos van Nederland. Eerst is er een uitgebreide instructie en mag u oefenen op het oefenparcours. Er zijn parcoursen met verschillende moeilijkheidsgraden. Voor de kinderen is er een nettenparcours.

Schaapskooi Ermelo

Een schaapskooi met bezoekerscentrum aan de rand van de Ermelosche Heide. U kunt door geopende deuren in de schaapskooi kijken. In februari en maart zijn er lammetjes te bewonderen. In het seizoen gaat de schaapskudde vrijwel dagelijks naar de hei met de herder en honden. In het bezoekerscentrum is veel informatie over de schapen en de natuur te vinden.

Recreatiegebied Strand Horst

Recreatiegebied aan het Veluwemeer. Strand Horst biedt een scala aan activiteiten, zoals een strand, Pitch&Putt Golf, paintball, surfen, kitesurfen, jachthaven en horeca.

Dagtrip naar Harderwijk

Harderwijk is een aangenaam plaats voor een dagje uit. De nieuwe boulevard aan het Veluwemeer is een bezoek meer dan waard. Maak ook eens een rondvaart op het Veluwemeer.

We combineren het aanbod van o.a. Natuurhuisje en Vakantie Veluwe.