Afgelegen huisje in het bos huren

Een romantisch huisje in het bos met open haard in Drenthe of op de Veluwe huren?

Maak een boswandeling of doe eens een picknick in het bos. Ervaar de heerlijke geur van dennennaalden en de groene rustgevende omgeving. Met een vakantiehuisje in het bos beleef je dit van de vroege ochtend tot de late avond. Misschien heeft jouw boshuisje zelfs een houtkachel of houtgestookte hottub voor optimale ontspanning. Geniet op je eigen terras van de eekhoorntjes en kwetterende vogeltjes. Of ga lekker wandelen of fietsen.

Wij verzamelden ✅ afgelegen huisjes in het bos (boshuisjes), eventueel met uw hond en open haard, houtkachel, sauna of jacuzzi op de Veluwe, Drenthe en Limburg.

Via onze zoekmachine vind u een rustig gelegen en romantisch huisje in het bos met veel privacy.

Huisje huren Huisje met jacuzzi Huisje met sauna Huisje met omheinde tuin Huisje in het bos Huisje aan het water
Last minute

Zoekfunctie voor beschikbare vakantiehuizen op datum

Alle huisjes in het bos verzameld

last minute bungalow

Huisje-huren-veluwe.nl
Bosbeslaan 21 Ermelo

Contact bij voorkeur via email.

support@huisje-huren-veluwe.nl

Boshuisje huren

Een vakantiehuis in het bos is precies wat u nodig heeft om even te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en heerlijk te ontspannen. In Nederland zijn tal van mooie plekken te vinden waar u een boshuisje kunt huren. De Veluwe is daarvan de populairste vakantiebestemming. In de bosrijke natuur kunt u volop wandelen en fietsen bijvoorbeeld in het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Op deze website verzamelden wij vele huisjes midden in het bos voor een groene vakantie in de natuur.

We combineren het aanbod van o.a. Vakantie Veluwe en Natuurhuisje.

×