(TIP) Afgelegen boshuisjes voor een weekendje weg

Een romantisch huisje in het bos met open haard in Drenthe of op de Veluwe huren?

Misschien heeft jouw natuurhuisje zelfs een houtkachel of houtgestookte hottub voor optimale ontspanning. Geniet op je eigen terras van de eekhoorntjes en kwetterende vogeltjes. Of ga lekker wandelen of fietsen.

Wij verzamelden βœ… afgelegen boshuisjes voor een weekendje weg eventueel met uw hond en open haard of houtkachel in o.a. Nederland, Duitsland, Belgie en Frankrijk.

We combineren het aanbod van verhuurorganisaties als Natuurhuisje, Heerlijke huisjes en Vakantie Veluwe.

βœ… (TIP) Via onze zoekfunctie bekijkt u op een eenvoudige wijze de beschikbare vakantiehuizen per verhuurorganisatie of alle huizen van alle verhuurders verzameld. Kies een aankomstdatum om de beschikbaarheid te testen. Vind zo uw rustig gelegen huisje vanaf 2 personen in Nederland.

Huisje huren met jacuzzi πŸ‘‰ met sauna πŸ‘‰ met sauna en jacuzzi πŸ‘‰ met omheinde tuin πŸ‘‰ in het bos πŸ‘‰ aan het water πŸ‘‰ niet op een park πŸ‘‰

Zoekhulp: kies een aankomstdatum en bekijk van 1 of meer verhuurders de beschikbare huisjes

Geef in het filter uw specifieke wensen aan; zo ziet u enkel de woningen die voldoen aan uw keuze

Filters (geef in het filter uw specifieke wensen aan; zo ziet u enkel de woningen die voldoen aan uw keuze) :
Wellness (prive)
Voorzieningen
Ligging
last minute bungalow

Huisje-huren-veluwe.nl
Bosbeslaan 21 Ermelo

Contact bij voorkeur via email.

support@huisje-huren-veluwe.nl

Boshuisje huren

Een vakantiehuis in het bos is precies wat u nodig heeft om even te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en heerlijk te ontspannen. In Nederland zijn tal van mooie plekken te vinden waar u een boshuisje kunt huren. De Veluwe is daarvan de populairste vakantiebestemming. In de bosrijke natuur kunt u volop wandelen en fietsen bijvoorbeeld in het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Op deze website verzamelden wij vele huisjes midden in het bos voor een groene vakantie in de natuur.

We combineren het aanbod van o.a. Vakantie Veluwe en Natuurhuisje.

Last minute bungalows zijn ook te raadplegen.