Zoeken naar woningen van het type:
vakantiehuis
Alle
particulier vakantiehuis
Vakantiehuis
vakantiepark
Chalet
luxe vakantiehuis
LuxeProvincie:
Verhuurorganisatie:
Particulier:
Vakantiepark:
Kies de sortering:
Omschrijving

Historische, rietgedekte boerderij voor 10 personen. Het is ook mogelijk om uw paarden mee te nemen naar deze groepsaccommodatie!
Deze prachtige vakantieboerderij is geschikt voor gezelschappen tot en met 11 personen en is zeer geschikt voor vriendengroepen of/of families met kinderen.
Zoekt u een niet overdadig, maar wèl knus groepsverblijf? Dan is deze groepsaccommodatie in het gezellige brinkdorp Ruinen ( 2 km ) vast wat u zoekt. De groepsaccommodatie is het meest geschikt voor 8 - 12/14 personen
Het is van alle gemakken voorzien en is modern en comfortabel ingericht. U heeft de beschikking over een gedeeltelijk omheinde tuin met terras en tuinmeubelen.
Prachtig gelegen aan de rand van het nationaal park "Het Drentsch- Friesche woud" ligt deze luxe en sfeervolle 12 persoons groepsaccommodatie. Het gebruik van een sauna en hottub is optioneel. Er is een royale omheinde tuin waar kinderen heerlijk kunnen klimmen op het klimrek of kunnen spelen in de zandbak.
Dit natuurhuis ligt op een kleinschalig vakantiepark in het mooie Drentse dorp Zuidwolde. Hier vind je een oase van rust en natuur. Het huis is geschikt voor wel 10 personen.
Meer groepsaccommodatie in Nederland:
Groepsaccommodatie Gelderland Groepsaccommodatie Veluwe