Zoeken naar woningen van het type:
vakantiehuis
Alle
particulier vakantiehuis
Vakantiehuis
vakantiepark
Chalet
luxe vakantiehuis
Luxe
Zoeken bij verhuurorganisaties van het type:
vakantiehuis
Alle verhuurderorganisaties
particulier vakantiehuis
Verhuurderorganisaties voor particuliere woningen
vakantiepark
Vakantiepark verhuurProvincie:
Verhuurorganisatie:
Particulier:
Vakantiepark:
 
Kies de sortering:
Object Omschrijving
Drenthe Gasselternijveen 4 personen. Rust en actie zijn een attractieve combinatie op dit park gelegen op de flanken van de Hondsrug in Drenthe!
Drenthe Hollandscheveld 6 personen. Dit vrijstaande vakantiehuis bevindt zich op een prachtige locatie gelegen in de Drentse bossen waar u kunt genieten van rust, ruimte en privacy. Het vakantiehuis is geschikt voor zes personen en is voorzien van alle gemakken van thuis. Op vijf minuten lopen van vakantiepark Villaparc Schoonhovenseland ligt het witte zandstrand van Recreatieplas Schoonhoven waar het heerlijk toeven is en ook vlakbij gelegen bevindt zich golfbaan Martensplek.
Drenthe Dieverbrug 4 personen Deze moderne vier persoons landhuizen zijn gelegen op Landgoed ’t Wildryck, een uniek landgoed in een unieke omgeving. De landhuizen liggen verscholen in het bos zodat privacy gewaarborgd is. Deze landhuizen zijn gelegen op een familiepark met vele faciliteiten zoals een overdekt zwembad,
Drenthe Frederiksoord 4 personen Twee tot vierpersoons vakantiehuis gelegen in Frederiksoord met weids uitzicht en veel natuurschoon. Het huisje ligt aan de achterzijde van het hoofdhuis, heeft een eigen terras, gratis Wi-Fi, elektrisch oplaadpunt en vrij uitzicht over de vijver, tuin, het weiland en de bossen erachter.
Drenthe Dwingeloo 4 personen Deze rietgedekte vakantiewoning staat in het prachtige Drentse dorp 'Dwingeloo' en bevindt zich op het erf van een voormalige boerderij. De woning is enkele jaren geleden volledig heringericht met een modern interieur. .