menu en over ons
huisjehuren: vakantiehuisje Veluwe
Huisjehuren handige zoekhulp

VELUWE BLOG

Hoge Veluwe

Nationaal Park de Hoge Veluwe in Arnhem, Mei 7, 2018

Het grootste groene natuurpark van Nederland van 5400 ha met cultuurhistorische elementen, architectuur en beeldende kunst. Fiets met de gratis witte fietsen over 40 km aan fietspaden door het afwisselende landschap van bos, heide, vennen en stuifzand. Bezoek het Jachthuis Sint Hubertus en het Kröller-Müller Museum met zijn beroemde van Gogh collectie en beeldentuin. Ingangen van het park zijn te vinden bij Hoenderloo, Otterlo en Schaarsbergen.


OpenluchtMuseum Arnhem

Nederlands openluchtmuseum in Arnhem, April 20, 2018

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem vertelt de geschiedenis van Nederland. Het leven van de Nederlanders wordt aan de hand van originele gebouwen (molens, huizen, boerderijen, gebedshuizen en werkplaatsen) in beeld gebracht. Maak een rit in een historische tram door het 44 ha grote park.


Paleis het Loo tuinen

Paleis het Loo in Apeldoorn, April 7, 2018

Een bezoek aan Paleis Het Loo mag niet ontbreken tijdens uw vakantie op de Veluwe. Tijdens een bezoek aan Paleis Het Loo krijgt u een uniek kijkje in de wereld van de Oranjes. In het paleis loopt u langs de kamers met de bijzondere interieurs van vroegere bewoners. Bekijk vele schilderijen, antieke meubels, beeldhouwwerken, foto’s en tekeningen. In de koetshuizen van het paleis zijn oude koninklijke rijtuigen, auto’s en sleden te bezichtigen. U kunt ook een wandeling door de barokke tuinen in het Paleispark maken.


Burgers Ocean

Aanrader: Burgers Zoo in Arnhem, April 2, 2018

Burgers’ Zoo kenmerkt zich door zijn ecodisplays, waar grootschalig natuurlijke leefomgevingen zijn nagebouwd waar u samen met de natuur en dier onderdeel van uitmaakt. Bewonder de grootste Ocean (koraalrif) van Nederland met verschillende soorten tropische vissen en haaien. Loop door de overdekte Bush en ervaar het regenwoud. Beleef de woestijn in de Desert. Bekijk vlinders en zeekoeien in de Mangrove. Een dagje Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem, is een volle dag genieten van de schoonheid van de natuur in 45 hectare dierenpark. Ook bij slecht weer want bijna 40% van het park is overdekt!

Welkom bij onze blog.

De Veluwe is het op één na grootste (en mooiste) natuurgebied van Nederland.

Hier vermelden we informatie over de Veluwe. Vind hier een idee voor een dagje uit, bezienswaardigheden, activiteiten, etc...
Huisjehuren handige zoekhulp
Bosbeslaan 21 Ermelo

Contact bij voorkeur via e mail.
e-mailadres: support@huisje-huren-veluwe.nl
Telefoonnummer: 06-15960484